Hrvatski ronilački savez

Dalmatinska 12,10000 Zagreb

Kontakt: +385 (0)1 48 48 765, info@diving-hrs.hr

 

Programi tehničke kulture Hrvatskog ronilačkog saveza omogućeni su potporom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice tehničke kulture kroz financiranje programa javnih potreba u Republici Hrvatskoj.

Programi sportskih djelatnosti Hrvatskog ronilačkog saveza omogućeni su potporom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatskog olimpijskog odbora.

 

                                

Hrvatska, vaša sigurna destinacija!

https://www.safestayincroatia.hr/   

Akcija čišćenja na Viru 2021.

Zahvaljujući ovakvim kontinuiranim naporima udruga članica HRS-a može se primijetiti pozitivan trend manjeg onečišćenja podvodnog svijeta koji doprinosi atraktivnosti Hrvatske kao turističke destinacije i u skladu je s europskom strategijom za pametan, održiv i uključiv rast. Kako bi se takav trend nastavio Hrvatski ronilački savez nastoji pokrenuti program u sklopu kojeg će postojati 15-20 punktova na obali od Istre do Dubrovnika na kojima će se u proljeće i jesen provoditi ekološke akcije u suradnji s gradovima i županijama na obali. Hrvatske prirodne ljepote i raznovrsni podvodni biljni i životinjski svijet jedan su od glavnih aduta hrvatske turističke ponude pa bi očuvanje tih ljepota trebalo biti prioritet svakom osviještenom građaninu. 

Prijava

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Internetska stranica Hrvatskog ronilačkog saveza trenutno je u fazi nadogradnje.

Traži