HRS-Dalmatinska 12,P.P.149,10000 Zagreb,Tel: +385 (0)1 48 48 765,mail:info@diving-hrs.hr

 

Obavjesti

 

Pojašnjenje odredbe vezane uz ograničenja natjecanja i treninga u sportu Odlukom Stožera civilne zaštite od 27. studenoga 2020. godine

Link na dokument

 

 Poštovani,

nastavno na Odluku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o povlaštenoj cijeni testiranja na SARS-CoV-2 RT-PCR-3 ciljne sekvence za sportaše, obavještavamo vas kako se procedura oko primjene navedene Odluke i ostvarivanja spomenutog prava nalazi na sljedećoj poveznici:

www.hzjz.hr

 

- Obavijest – 50% jeftiniji testovi za športaše
 
Poštovani,

 obavještavamo vas kako je Hrvatski zavod za javno zdravstvo na inicijativu Ministarstva turizma i sporta, a s ciljem što veće pomoći sektoru sporta u doba pandemije bolesti COVID-19, donio Odluku o 50% nižoj cijeni testiranja na COVID-19 (RT-PCR) u odnosu na cijenu određenu Cjenikom Zavoda za testiranje na SARS-CoV-2 RT-PCR-3 ciljne sekvence.

Odluku o nižoj cijeni testiranja donijelo je Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a istu vam dostavljamo u privitku zajedno s dopunom odluke.

 

- Primjena brzih testova na SARS-CoV2 – obavijest.

Poštovani,

obavještavamo vas kako je na stranicama Hrvatskog zavoda  za javno zdravstvo objavljena nova, peta verzija prioriteta i uputa za testiranje i prekid izolacije i karantene koja sadrži i uputu za primjenu brzih antigenskih testova na SARS-CoV2.

Najnovije preporuke vezane uz testiranje i prekid izolacije nalaze se na sljedećoj poveznici:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Kriteriji-za-testiranje-na-SARS-CoV-2-prekid-izolacije-i-karantene-ver-5.pdf


- Poštovani,

temeljem obavijesti Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, obavještavamo Vas da su danas objavljeni opći pozivni postupci (Javni poziv i Natječaj) za poticanje školovanja bivših i sadašnjih vrhunskih sportaša na službenoj web stranici Ministarstva turizma i sporta.

 

Prijave na Javni poziv i Natječaj otvorene su do 23. listopada 2020. godine,  a tekstove predmetnih pozivnih postupaka možete pronaći na sljedećoj poveznici za Javni poziv i Natječaj: https://mint.gov.hr/javni-pozivi-11414/11414

 

- Obveze organizatora sportskih natjecanja tijekom trajanja mjera borbe protiv zaraze virusom SARS - CoV-2 (COVID-19)

Obveze organizatora sportskih natjecanja tijekom trajanja mjera borbe protiv zaraze virusom SARS - CoV-2 (COVID-19)

Prijava

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Internetska stranica Hrvatskog ronilačkog saveza trenutno je u fazi nadogradnje.

Programe Hrvatskog ronilačkog saveza sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Središnji državni ured za šport kroz poticaj Hrvatskoj zajednici tehničke kulture i Hrvatskom olimpijskom odboru.

Traži